Het aanbod van Sportlijf

Het aanbod van Sportlijf

Ontdek het veelzijdige personal training, small group training en duo training aanbod bij Sportlijf in Capelle a/d IJssel.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal training
Personal training

Krijg intensieve persoonlijke begeleiding van jouw trainer. Doe daarnaast onze Dexa scan om een gedetailleerde lichaamsanalyse te maken zodat we met deze resultaten gericht voor jou aan de slag kunnen.

Small group training
Small group training

Bij small group training pushen jij en je medespelers elkaar naar een hoger niveau. Onder begeleiding van onze trainers, in onze gym.

Online coaching
Online coaching

Sportlijf online coaching bestaat uit een maandelijks consult op locatie en online begeleiding op verschillende vlakken. Tijdens dit consult wordt er gemeten, getest doelen gesteld en voortgang besproken.

Duo training
Duo training

Train samen en motiveer elkaar om het beste uit jezelf te halen. Train met veel plezier en krijg persoonlijke begeleiding van jouw trainer.

Dexa scan
Dexa scan

De Dexa Scan maakt een complete lichaamsanalyse van het bot-, spier en vetmassa per lichaamsdeel. Hierdoor krijg je een gedetailleerd rapport met wat de probleem gebieden zijn en hoe deze gericht getraind kunnen worden!

Bedrijfsfitness
Bedrijfsfitness

Vitaliteitstraject voor je werknemers. Wil jij je werknemers fit en bevlogen houden? Neem dan contact met ons op.

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis proeftraining!

Naar de Gratis Proeftraining

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van personal training tot online coaching bij Sportlijf

Alles van personal training tot online coaching bij Sportlijf

Met ons uitgebreide aanbod zijn we de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Capelle a/d IJssel. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: personal training, small group training en voedingsbegeleiding. Met onze Gratis Proeftraining en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team van personal trainers altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jouw persoonlijke doelen samen met onze personal trainers kunnen bereiken!